Biba & Enrico: trouwen in de achtertuin

In juni namen wij de proef op de som: kun je een knusse bruiloft organiseren in de achtertuin? We organiseerden een zogeheten styled shoot: een fotoshoot waarbij we een trouwdag nabootsen en samenwerken met leveranciers uit de buurt.

Met de foto’s willen we jou als wellicht toekomstige klant inspireren. Een trouwdag in je achtertuin is immers een supertof idee. Hebben jullie problemen met een trouwlocatie vinden, doordat jullie alles moeten verplaatsen door covid-19? Denk dan vooral aan zo’n knusse backyard wedding!

Ons thema was al snel duidelijk: Vintage Backyard. Het koppel was ook snel gevonden: Biba en Enrico, vrienden van ons. Zij rocken dagelijks de pinup en rock ‘n roll lifestyle en waren dus geknipt voor deze shoot! Toevallig had Biba al een vintage trouwjurk in de kast hangen die zij heel graag op de foto wilde. Ze wonen op het terrein bij Poolhouse Eindeloos: een top locatie om een klein feestje of een kleine bruiloft te houden.

We beginnen de dag in alle rust; Biba heeft haar haren al gekruld en de basis make-up aangebracht. Zij doet haar eigen make-up en haar vandaag. Tijdens het drinken van een kop koffie bespreken we de dag nog even en dan gaan we aan de slag!

Getting Ready

Op een ‘normale’ trouwdag fotograferen we tijdens de getting ready ook altijd belangrijke details. Het komt vaak voor dat deze details een verhaal over jouw persoonlijkheid vertellen.

Voor Biba vertellen haar sieraden zeker een verhaal. Wenen is haar favoriete stad. De ketting en oorbellen zijn Edelweiss bloemen. Deze bloemsoort verbinden we allemaal onlosmakelijk met Oostenrijk en The Sound Of Music. In dit geval zijn de sieraden gebaseerd op Sissi: het rolmodel van Biba.

De trouwringen zijn van Rings Of Love. Dit bedrijf komt bij je thuis, waar je in alle kalmte de perfecte trouwringen kunt uitzoeken. Als je op zoek bent naar unieke trouwringen, moet je hier zijn! De ringen waren prachtig en de ohhh’s en ahhhh’s vlogen uit ieders mond.

We hadden ook een verlovingsring. Deze is ook vintage. Enrico gaf deze ring als cadeau aan Biba. De trouwjurk hing op een hanger die Biba’s opa ook nog gebruikt heeft. Zijn initialen staan op de hanger. Deze ‘simpele’ hanger heeft dus ook een emotionele lading. We konden de jurk op veel verschillende plekken in de achtertuin hangen. Dit shot met de openslaande deuren is een voorbeeld van de veelzijdigheid van deze tuin.

Enrico droeg op de dag zelf vintage manchetknopen en een vintage horloge.

Tijd voor taart!

Daarna ging de dag écht beginnen! We werkten samen met Kim van Bus van Zus. Zij kwam met haar (nieuwste!) foodtruck en verzorgde een prachtige taart en sweet table.

Bij een sweet table hoort natuurlijk ook mooi servies! Totaal passend bij het vintage thema werkte ook Laura van Serviesje van Miesje mee aan de styled shoot. Het prachtige servies maakte dit onderdeel van de shoot helemaal af. In de grote achtertuin stond een lange tafel. Gedekt en al gaf het precies de knusse sfeer die we zochten. Stel je toch eens voor, zo trouwen en met al je geliefden aan één grote tafel dineren!

En natúúrlijk schoten we ook mooie plaatjes van het bruidspaar…

Wat denken jullie er van, hebben we er een knusse bruiloft in de achtertuin van kunnen maken? Wij vinden het geslaagd en hopen het nog veel tegen te komen bij toekomstige bruiloften!

De fantastische leveranciers die deze styled shoot mogelijk maakten:

Wij zitten op Pinterest! Pin deze blog:

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram