Nicky & Erik: trouwen bij De Veldkas in Sint Geertruid

Trouwen op de meest unieke plek in het zuiden van Limburg? Nicky en Erik deden het! Het restaurant De Veldkas in Sint Geertruid was het terrein voor een heerlijke trouwdag. En nu hoor ik je vragen, een unieke plek? Hoezo? Jazeker! Dit restaurant was een heuse pop up en stond vooralsnog alleen deze zomer in een weiland in Sint Geertruid. Met kleine veldkassen her en der verdeeld over de heuvel zorgde het voor een pittoresk gezicht tijdens de trouwdag.

Getting ready

Zoals altijd splitten wij ons die ochtend op. Erik maakte zich klaar in het huis van zijn broer en Nicky deed dat bij een Airbnb in Maastricht. Hier hadden zij de nacht samen nog doorgebracht, hun laatste nacht als vriend en vriendin! Aangezien het mooi weer was en de locatie openslaande deuren had, konden er mooie jurkshots gemaakt worden. Beide lovebirds hadden hun beste vrienden aan hun zij tijdens het klaarmaken. De vriendinnen van Nicky hielpen haar onder andere bij het aantrekken van de prachtige trouwjurk. Bij mannen gaat het vrijwel altijd wat makkelijker en sneller. Hup hup: pak aan, stropdas, giletje, luchtje en klaaaaarrrr (vergeet een shotje van dat of geen niet) is onze bruidegom!

First look met de ouders van de bruid

Meestal fotograferen we de first look als het bruidspaar elkaar voor het eerst ziet, maar Nicky en Erik deden het even anders! Zij zouden elkaar pas zien als de ceremonie zou beginnen. En het speciale was dat Nicky een first look met haar eigen ouders deed. Daarna was het tijd om naar De Veldkas te gaan: tijd om te trouwen! Erik was inmiddels al op locatie met de Mini Cooper van de stiefvader van de bruid en had intussen tijd om wat te socializen met de gasten. Weddingplanner Mandy van FBLS weddings zorgde ondertussen dat alle puntjes op de i werden gezet. Nicky had zelf het grootste deel van de styling bedacht (mega tof!) en ook zelf het grootste deel van aankleding gemaakt.

De ceremonie: emotioneel en liefdevol

En dan: in de oude auto van haar opa kwam Nicky aangereden bij de ceremonie. Samen met haar moeder liep ze naar haar Erik toe, die emotioneel was van het zien van zijn prachtige bruid! Trouwambtenaar Ingrid verbond dit prachtige stel in het echt. Ze portretteerde op een mooie verhalende manier de relatie van Nicky en Erik en liet iedereen met een lach en traan meegenieten. Het bruidspaar las elkaar de geloftes toe en toen waren ze ein-de-lijk man en vrouw! Aan het einde van de ceremonie gooiden de gasten met gedroogde bloemen (okay, misschien kun je het bij sommigen beter smijten noemen ????).

Lunch: tranen van ontroering en geluk

Okay en toen kwam een moment dat we mee hebben gehuild. Gedurende de lunch biechtte Nicky op dat ze al máánden een geheim voor Erik had. Vlak voordat het eten geserveerd zou worden kreeg Erik een doos voor zich. In de doos zat een fotoboek waarin honderden foto’s stonden van mensen van over de héle wereld die een briefje ophielden. De boodschap? My love for you has travelled the world. Dit was zo enorm lief!

Alpaca’s!

En dan, na de lunch… stonden er ineens 2 lieve alpaca’s op het terrein! Hoe epic is dat, alpaca’s op je bruiloft? Wie heeft dat nou?

Met zo’n prachtig uitzicht over de Enci groeve, het terrein midden in het Limburgse heuvel landschap, hoefden we maar een klein stukje te lopen om prachtige foto’s te kunnen maken.

Ter afsluiting, vlak voor we naar de avondlocatie gingen, deden Erik & Nicky nog even een dans op het nummer L-O-V-E van Nat King Cole. Dit nummer is volgens mij echt hún liedje als ik het goed onthouden heb.

In de namiddag verplaatsen we naar Kasteel Terworm, een locatie die het bruidspaar – hou je vast – enkele dagen voor de trouwdag nog moesten regelen… Lang leve de coronamaatregelen, zeggen we maar!

Lieve Nicky en Erik, wat een bijzondere dag hebben we met jullie mogen beleven! Wat was het allemaal mooi. We wensen jullie alle geluk toe!

Leveranciers
Locatie: De Veldkas, Sint Geertruid (Erik Stevens Catering)
Videograaf: 393 Productions
Styling: Nicky
Bloemen: Anne’s Mooiste
BABS: Samen-Trouwen
Jurk: Queens Bruidsmode
Pak: Suitsupply
Taart: LoveLicious Cakes
Weddingplanner en ceremoniemeester: Mandy Meys, FBLS weddings

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram