Milenne en Klaas geven elkaar het ja-woord bij Paviljoen Twiske in Oostzaan

Locatie:
Paviljoen Twiske, Oostzaan

Zaterdag 24 augustus: het is een prachtige zomerse dag als Milenne en Klaas met elkaar trouwen. Dit doen ze in Het Twiske.

Als wij aankomen staat de bruidegom al klaar (inclusief zonnebril) om ons en de eerste gasten op te vangen. 

Daarna is het wachten op de mooie bruid en kan de ceremonie beginnen! De bruid loopt samen met haar vader naar het altaar alwaar hij haar weg geeft. 

De ringen worden uitgewisseld en omgedaan en daarna is het tijd voor de eerste zoen als getrouwd stel! 

Na de ceremonie is het tijd voor een prachtige sweet table en een toast op de toekomst. 

Tijdens de groepsfoto’s halen we iets onverwachts en mafs uit met de jaarclub van de bruidegom: een beerrun. Flesje bier op de grond, wie ‘m als eerste te pakken krijgt mag ‘m hebben! Dit levert hilarische beelden op.

Van al het rennen krijgt iedereen trek en gelukkig staat op dat moment een heerlijk buffet klaar. Als toetje toe komt er een ijskar het terras op gereden! 

Tijdens golden hour gaan we het liefst met het bruidspaar op pad, al zijn het maar 10 tot 15 minuutjes (soms kan het niet anders, maar het liefst trekken we hier alle tijd voor uit natuurlijk!). Doordat de zon onder gaat, krijg je prachtig zacht en romantisch licht. Voor het bruidspaar even een momentje van ontspanning vlak voor het feest van start gaat. Even alleen en even rust. 

Daarna is iedereen weer opgeladen en is het tijd voor een feest tot in de vroege uurtjes! 

Leveranciers van deze bruiloft:

De 23 tips voor het vinden van de beste trouwfotograaf voor jou!

Je droomt van fantastische trouwfoto’s. Foto’s die je over 10, 20 of 30 jaar nog meenemen naar jouw fantastische trouwdag. Je trouwfoto’s zijn van grote waarde: het is de enige tastbare herinnering van je bruiloft. Daarom is het super belangrijk ...

LEES VERDER
De 12 Beste trouwlocaties in Brabant

Meneer van Eijck
Wil je jouw ceremonie middenin het bos houden? Dan is Meneer van Eijck de perfecte locatie.

Samen met hun eigen weddingplanner Ylja van der Sluijs heeft deze locatie alles in huis om jullie dag onvergetelijk te maken. Met de unieke ceremonie in het bos,

LEES VERDER
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram