Joëlle en Jesse trouwen in Maassluis

Als we een bruiloft wat verder weg in Nederland shooten, overnachten we van tevoren bijna altijd in een hotel. Zo ook deze donderdag- op vrijdagnacht. We slapen in Rotterdam in een hotelkamer met ramen van plafond tot vloer en met het prachtigste uitzicht. 's Ochtends is het al vroeg dag: op naar Maassluis want vandaag trouwen Joëlle en Jesse!

Ons uitzicht vanaf de hotelkamer: absoluut niet slecht!

Samen rijden we eerst naar het huis van Joëlle en haar huisgenoten. Hier is de MUAH (make up and hair artist) al aanwezig en de haren worden alvast in de krul gezet! Wij fotograferen alvast wat details in huis.

Voor Tim is het daarna tijd om naar het ouderlijk huis van de bruidegom te gaan: 3 koprollen en je staat er! De details die dit bruidspaar heeft aangebracht in de dag zijn echt fantastisch. Aangezien er een achternaam met 'Hout' wordt aangenomen door de bruid, zijn heel veel details ook van hout.

De bruidegom kleed zich aan, zuslief en mams helpen natuurlijk graag. Vervolgens is er tijd over. En wat doe je dan met je broer? Uhm... Mario Kart natuurlijk, duh! Vervolgens buiten nog wat portretten en dan is het tijd voor het instappen in de superdeluxe supercar.

Bij Joëlle wordt er ondertussen ook aangekleed met behulp van de huisgenoten. Nog even de laatste details bijwerken, oorbellen nog even uitzoeken op het aller- allerlaatste moment en dan is het toch echt tijd voor de first look met de ouders van de bruid. Dit hadden we niet gepland, maar tijdens het klaarmaken bedachten de bruid en het gezin dat ze het toch wel heel gaaf zouden vinden als dit zou gebeuren. Dus dan laten we het werken!

En dan het moment... Joëlle probeert van een afstandje uit het raam te spieken of haar aanstaande er al is. En haar aanstaande probeert vanaf beneden te spieken of er al een glimp van zijn bruid te zien is. Op naar beneden dan maar, de trap af, de poort door... Ontlading op de gezichten.

Na de wederzijdse bewondering en het groeten van familie en vrienden gaan we naar binnen voor koffie, taart, kletsen met elkaar en het bedenken dat, oeps, Joëlle haar parfum vergeten is en Jesse het boeket! Die parfum spuiten we dus gewoon nog maar even op, dat boeket halen we zo onderweg naar deel 2 van de loveshoot wel. No worries at all, niet nodig!

Eerst gaan we door het centrum van Maassluis op weg naar een plekje waar we de groepsfoto's nemen, daarna gaan familie en vrienden weer terug naar het huis. Wij lopen door met het bruidspaar voor deel 1 van de loveshoot waarbij ze mogen poseren in het hutje van de brugwachter.

Deel 2 van de loveshoot vindt plaats in een molen. De meest unieke locatie tot nu toe!

Even lunchen in de auto en dan op naar de kringloopwinkel van Joëlle, want daar vindt het eerste deel van het huwelijk plaats!

Lekker taart en koffie in het zonnetje daarna en we gaan wederom door het centrum, met het hele entourage voor de grote groepsfoto's.

Als we dan nog tijd over hebben, kunnen we het niet laten om nog even in de winkel wat foto's te maken.

We dineren vanavond 100% vegan, hoe tof! Dit doen we bij vrienden van Joëlle en Jesse in de tuin, onder de druivenstruiken. De vrienden hebben ook een speciale tros voor het bruidspaar laten groeien, die ze zelf mogen knippen want het is tijd voor de oogst.

En dan is het haasten! Naar de kerk toe willen we nog wat foto's maken van de zonsondergang waar we letterlijk 10 minuten voor over hebben want we moeten naar de kerkelijke ceremonie! Hellup!

Onderweg 'down the aisle' zingt de bruid voor haar bruidegom 'Jij bent de liefde' van Guus Meeuwis. Zo mooi en oprecht! Tijdens het voordragen van de geloften momenten zat om te lachen.

Na de dienst wordt duidelijk hoeveel mensen er online mee hebben gekeken met de inzegening! Tientallen mensen doen mee aan de pubquiz over het bruidspaar. Wat chips, nootjes en drinken erbij en dan is het voor ons tijd om te gaan na een mooie trouwdag.


crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram