Je Pinterestbord delen met ons: wat is handig?

Voor ons fotografen is het platform Pinterest al lang niet meer weg te denken. Je kunt er handig ideeën van allerlei websites pinnen op je borden. Bovendien is dit met een bruiloft superhandig, want 1 centraal bord ‘trouwdag’, met de subcategorieën ‘trouwjurken’, ‘bloemen’, ‘versiering’ en ‘trouwfoto’s’ is ideaal. Je kunt je inspiratie gemakkelijk met de weddingplanner, bloemist of welke leverancier dan ook delen. Als je bij ons een trouwreportage boekt, vragen we je of je al must have foto’s hebt en of je die met ons wil delen. Maar… deel je dan het gehele bord, alleen de subcategorie, of helemaal geen bord? En hoe doe je dat dan handig? 

Voors en tegens

Als je het ons vraagt, zijn er voors en tegens. Zoals we in de inleiding al stelden is het superhandig om snel ideeën te kunnen delen. Maar al die inspiratie kan ook verwarrend worden als er heel erg veel ideeën zijn! 

We zullen je altijd aanraden om een klein aantal foto’s met ons te delen; foto’s die je echt wil hebben met bijvoorbeeld je ouder(s) of broer(s) en zus(sen). Of foto’s van details gedurende de dag. Staat er bijvoorbeeld een foto ter nagedachtenis van een geliefde op een tafel zodat deze persoon er toch nog een beetje bij is? Of een detail in je boeket? Dit zijn de dingen die we graag willen weten! 

Teveel must have foto’s op je Pinterestbord zorgen ervoor dat het onoverzichtelijk wordt en dan mis je op het eind misschien die ene foto die voor jou het allerbelangrijkst was!

Jullie dag

Op Pinterest zie je veel 'perfecte' plaatjes. Groepen waarbij iédéréén er leuk op staat. Het haar van de bruid dat niet van zijn plek geblazen is door een windvlaag. Een bouquet toss waarna alle koppen van de bloemen er nog aan zitten...

Trust us, op elke bruiloft gaat er wel eens iets anders dan dat jij vooraf voorzien had. Is dat erg? Nee, echt niet! Jullie trouwdag is uniek, niet-geplande momentjes maken de dag juist onvergetelijk!

Heb je op onze site al gekeken naar de andere onvergetelijke dagen die we hebben mogen fotograferen? Kijken kan hier! En wie weet tot ziens op júllie onvergetelijke dag!

Nog even in het kort...

  • Pinterest is ideaal om snel ideeën te delen. Voor ons als fotografen kan het inzicht geven in jullie specifieke ideeën.
  • Als je je bord deelt, hou deze dan kort zodat er geen onduidelijkheid kan ontstaan.

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram