Dus, Hoe werkt dit?

Okay , let’s cut the BS. Ja, wij zijn professionele fotografen, maar wij vinden het ook belangrijk om veel plezier te hebben met jullie en de gasten gedurende de dag!

We weten dat jullie bruiloft een dag om nooit te vergeten wordt, dus het maken van mooie en epic foto’s is super belangrijk, toch?

Maar je wilt ook geen fotograaf die zich constant bemoeit met de dag en zegt wat je moet doen waardoor je je ongemakkelijk voelt. Trust us, that sucks!

Kortom – je krijgt absoluut die prachtige foto’s waar je op hoopt, maar man, wat gaan we verdomd veel plezier hebben met het maken van deze foto’s!

Onze style

Er zijn tegenwoordig zoveel manieren om bruiloft fotografie te beschrijven waarbij je onze stijl (denken we) het beste kunt omschrijven als een mix tussen journalistiek en klassiek.

We zijn altijd op zoek naar mooie momenten en echte emotie zodat we jullie dag vastleggen zoals het is!

Met al onze kennis over licht, compositie en het poseren op een relaxte en ontspannen manier, zorgen we voor creatieve en artistieke foto’s.

Onze bewerking wordt niet beïnvloed door de populaire trends, hierdoor zijn de foto’s tijdloos. Zelfs als je 100 jaar oud wordt, zijn de foto’s nog steeds kickass!

Prijzen

Onze prijzen zijn simpel en overzichtelijk. We geloven er in dat jullie dag zo zorgeloos mogelijk moet zijn. Geen gezeik over kleine letters of een maximaal aantal foto’s.

Wat ga je allemaal krijgen?

Om te beginnen: ons natuurlijk – wij zullen al onze kennis en ervaring met jullie delen.

Je krijgt niet één trouwfotograaf, maar twee! Op deze manier kunnen we momenten meepakken die met één fotograaf gewoon niet mogelijk zijn.

Je krijgt de foto’s in een prachtige online beveiligde galerij waar je de foto’s kan downloaden of delen. Ook kun je volledig jezelf zijn op jullie grote dag, we zorgen voor een ongedwongen en relaxte sfeer. Dit zorgt voor echte authentieke foto’s. Ik bedoel: dat is toch het allerbelangrijkste ?

Onze prijzen starten vanaf €2250,-. Extra’s zoals albums of wall-art kunnen nog toegevoegd worden. It’s that simple!

FAQs:

Onze prijzen starten vanaf 2250,-. In de meeste pakketten zitten geen maximaal aantal foto’s. Extra’s zoals albums kunnen ook bij ons besteld worden.
Nope. Dat is het korte antwoord. Door onze ervaring met andere kickass stellen die net als jullie niet vaak voor de camera staan, hebben we geleerd om iedereen mooi op de foto te zetten op een ongedwongen en relaxte manier.

De hoofdreden om ons in te huren is dat wij zorgen voor mooie foto’s. Dus: vertrouw op ons en wij zorgen er voor dat we jullie als rockstars op de foto zetten!
Als we klaar zijn met het bewerken van jullie foto’s, plaatsen we deze in een online galerij.

De galerij is met een wachtwoord beveiligd, zo ben je zelf in control wie je foto’s ziet! In deze galerij kun je de foto’s ook meteen downloaden of delen met familie.
Absoluut. We nemen ons werk erg serieus – we zorgen voor alle maatregelen zodat niks mis kan gaan. Maar we hoeven natuurlijk niet heel de dag super serieus te zijn en constant iedereen te commanderen. Relax, have fun en bovenal geniet van jullie dag – we got this!
- Bente & Jeroen -

“WAUW! wat een prachtige fotos! Wij zijn zo blij en zo dankbaar dat jullie onze mooie dag zo geweldig hebben vastgelegd! Nogmaals bedankt.”

Neem vandaag nog contact met ons op!

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram