Claudia en Jens: trouwen bij het Havenhuis in Etten-Leur

Halverwege juli was het zo ver: we mochten ein-de-lijk weer een bruiloft fotograferen! Claudia en Jens trouwden in hartje Etten-Leur bij het Havenhuis. In een toffe oldtimer reed ons bruidspaar op weg naar hun leven als getrouwd stel.

De getting ready

De dag begon rustig; Tim bleef bij onze bruid van de dag en Ik (Julianne) ging op pad met de bruidegom. Op naar de barber en daarna door naar het ouderlijk huis van Jens.

Bij Claudia kwam de visagiste aan huis om de bruid op te maken. Ondertussen maakte Tim wat mooie detailshots van de ringen. Daarna was het tijd voor Jens om zijn bruid voor het eerst te zien! Eerst moesten we nog een stukje rijden. En aangezien we de tijd hadden, hebben we een toeristische route genomen. Er was genoeg tijd om de oldtimer goed op de foto te zetten. Deze auto was erg speciaal voor het bruidspaar: de vader van Claudia heeft de auto totaal opgeknapt, speciaal voor de bruiloft. Een echte liefhebber had de klassieker, een MGA, natuurlijk al herkend!

De first look was mooi en rustig en daarna was het tijd voor een lekkere lunch, georganiseerd door Het Havenhuis. In de tuin van Claudia en Jens was mooi gedecoreerd met toffe polaroids, stationary en droogbloemen.

En dan, na de verrukkelijke lunch, is het tijd voor de loveshoot. We gaan naar de Pannenhoef in Rijsbergen, vlakbij Breda. In dit prachtige bos hebben we met de lovebirds ook hun verlovingsshoot gedaan.

De ceremonie en verder

En dan is het alweer tijd om te vertrekken naar Het Havenhuis. De gasten wachten gespannen op het bruidspaar, de ceremonie gaat beginnen!

Na een prachtige en persoonlijke ceremonie proost het gezelschap op het bruidspaar. Ook wordt de taart aangesneden. In verband met de corona maatregelen mag er ‘s avonds helaas niet gefeest worden, maar er kan wel lekker lang getafeld worden. Gelukkig kan het feest naar volgend jaar verplaatst worden, wanneer Claudia en Jens een jaar getrouwd zijn!

Volgend jaar mogen we al bij vele bruiloften aanwezig zijn: zowel in Brabant als in de rest van Nederland! We merken dat onze agenda’s in rap tempo vollopen. Willen jullie ons als fotograaf op jullie trouwdag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek! –> Klik hier om direct een mail te sturen

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram