MENU

About us

2 trouwfotografen

Werkwijze

Als stel in de trouwfotografie kunnen wij elk bijzonder moment van jouw bruiloft vastleggen. Bij ons hoef je niet te kiezen. Aan het begin van de dag zijn we bij zowel de bruid als de bruidegom, niets hoeft gehaast. We vinden het vooral belangrijk dat jullie op de trouwdag niet na hoeven te denken. Daarom blijven wij zo lang als jullie ons willen hebben, in tegenstelling tot reguliere trouwfotografen. We zijn van de eerste tot de laatste minuut aanwezig, dus ook bij het aankleden en het feest.

Voorafgaand aan de bruiloft hebben we meerdere keren contact over jullie persoonlijke wensen. We zullen altijd in gesprek gaan over jullie verhaal en hoe wij dat het beste in beeld kunnen brengen. Als jullie ervoor openstaan om creatief aan de slag te gaan, kunnen wij onvergetelijke trouwfoto’s maken die avontuurlijk, romantisch en artistiek zijn. Door onze ervaring hebben we een ongedwongen manier van werken. We zorgen we ervoor dat jij je altijd op je gemak voelt voor de camera, ook als je dat nog nooit gedaan hebt. Zo kan jij het echt naar je zin hebben en krijg je prachtige trouwfoto’s.

Uniek is dat wij in al onze pakketten ook een complementaire verlovingsshoot hebben, waarbij we op een leuke plek al een aantal mooie foto’s maken. Op deze manier zijn we op jullie grote dag geen vreemden van elkaar en kunnen jullie helemaal jezelf zijn. Vlak voor de bruiloft bezoeken wij eventueel de locatie al eens, zodat we alvast goede fotolocaties kunnen scouten en op de dag zelf geen moment hoeven te missen.

Met al onze kennis over licht, compositie, kleur, schaduw, passie en creativiteit, hebben we een eigen stijl ontwikkeld waarmee we op een tijdloze manier alle momenten van jullie dag vastleggen. Jouw trouwfoto’s zullen zo altijd persoonlijk, romantisch en artistiek zijn. We werken graag op stijlvolle en romantische locaties, zoals landgoederen, kastelen en middenin de natuur. En als we creatief los mogen gaan, dan doen we dat graag!

Voor het maken van de herinneringen aan jouw bruiloft bieden wij verschillende pakketten aan, die starten vanaf €1899,-. Alle trouwfoto’s worden geleverd via een digitale galerij die met een wachtwoord beveiligd wordt. Neem contact met ons op voor het bespreken van alle mogelijkheden.

TIM

Met mijn Brabantse gezelligheid en gevoel voor humor geniet ik ervan om onder de mensen te zijn en avonturen te beleven. Zonder te veel op te vallen, meng ik me makkelijk in elk gezelschap en zorg ik voor een ongedwongen sfeer. Mijn enthousiasme haalt het beste in iedereen naar boven. Reizen is mijn grootste passie, destination weddings zijn daarom de grote droom. Ik heb al veel van de wereld gezien: van het noorderlicht in IJsland tot de paradijselijke eilanden van de Filipijnen.
Als fotograaf ga ik op zoek naar mooie plaatjes. In bruiloften komen al mijn favoriete elementen van fotografie samen. Hier kan ik niet alleen herinneringen vastleggen, maar ook spelen met verschillende lichtsituaties, creatief zijn en artistieke beelden maken. Als je me de vrijheid geeft om creatief te zijn, zal ik dat altijd benutten. Elke bruiloft is weer volledig anders. Ik vind het vooral bijzonder dat we zoveel verschillende soorten mensen, culturen, religies en locaties leren kennen. Ik zie in elke bruiloft weer een grote uitdaging, waarbij ik vastbesloten ben om unieke foto’s te maken die voor altijd bij jullie passen.

JULIANNE

Ik ben een sucker voor de liefde en alles wat daarbij hoort, dus ik vind het fantastisch als ik heel even mee mag lopen in jullie liefdesverhaal! Ik ontdek graag hoe jullie liefde is ontstaan, maar ook wie jullie daarvoor waren. Door elke situatie goed aan te voelen, zorg ik ervoor dat iedereen op z’n gemak is. Met mijn engelengeduld en oog voor detail ben ik het rustpunt van ons twee. Zo vang ik emotionele reacties en zorg ik voor authentieke beelden. Eerder fotografeerde ik baby’s en zwangere vrouwen, waar de liefde voor elkaar ook centraal stond.
Ik houd van herfstachtige dagen waarop ik mezelf kan verliezen in een goed boek. Dankzij Tim ben ik ook aangestoken met het reisvirus. Ik vind het geweldig om andere culturen te ontdekken en verschillende mensen te ontmoeten. Naast mijn werk als fotograaf heb ik ervaring als leerkracht in het basisonderwijs. Daarmee weet ik als geen ander hoe ik rust moet brengen in de chaos en houd ik makkelijk het overzicht.

Neem contact met ons op

Twijfel niet en stuur ons bericht als jullie vragen hebben over de mogelijkheden voor jullie grote dag. Wij staan open voor nieuwe uitdagingen, bijzondere verzoeken en denken graag mee aan de manier waarop jullie huwelijk het beste vastgelegd kan worden.

CLOSE