MENU

About us

tim en jul

Werkwijze

Ons doel voor iedere bruiloft is de mooiste momenten op een artistieke en romantische manier te fotograferen.
Wij zijn echte liefhebbers van mooie verhalen en daarom duiken wij iedere keer weer in de geschiedenis van het nieuwe aanstaande koppel. Zo weten wij precies met wat voor stel wij te maken hebben.
Met onze feilloze samenwerking weten wij de speciale momenten uit twee hoeken vast te leggen. Hierdoor missen wij geen moment en leveren wij foto's die met een enkele fotograaf niet mogelijk zijn.
Door onze liefde voor avontuur is geen verzoek te gek! ‘Hiken’ naar de top van een uitzichtpunt voor een waanzinnige foto of de hele parkeerplaats ombouwen voor die ene speciale foto in de oldtimer. Alles voor de mooiste foto’s!
Het allerbelangrijkste is dat de dag zo zorgeloos mogelijk moet verlopen voor jullie en dat jullie optimaal kunnen genieten van jullie dag.

Tim Wouters Photography

TIM

Ik ben Tim, een echte Brabander uit Loon op Zand en 30 jaar oud. Fotograferen is een grote passie en ik ben daarom iedere dag zo dankbaar dat ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken. Als een echte avonturier ben ik het liefst op pad, of dit nu in Nederland is of op reis naar andere landen. Van IJsland naar de Filipijnen, mijn camera gaat mee en al mijn ervaringen worden zorgvuldig vastgelegd. ‘On the road is where I thrive’. Ik ben de definitie van enthousiasme, haal energie uit sociale contacten en ben de bruisende aanwezigheid in iedere ruimte. Dit maakt mij perfect voor het vastleggen van vreugdevolle en feestelijke groepen en evenementen.

Tim Wouters Photography

JULIANNE

Ik ben Julianne, 22 jaar oud en oorspronkelijk kom ik uit Ouderkerk aan de Amstel (een dorpje vlakbij Amsterdam). Inmiddels woon ik samen met Tim in Brabant en met mijn achtergrond als leerkracht op de basisschool weet ik als geen ander hoe ik in de chaos van mensen (of kinderen) rust en vooral overzicht moet bewaren. Ik balanceer Tims enthousiasme en creativiteit perfect uit, met mijn engelengeduld, zorgzaamheid en oog voor detail. Ik weet iedere situatie precies juist aan te voelen en kan niet genoeg krijgen van fotograferen van gelukkige stelletjes of familieleden tijdens bruiloften.

Neem contact met ons op

Twijfel niet en stuur ons bericht als jullie vragen hebben over de mogelijkheden voor jullie grote dag. Wij staan open voor nieuwe uitdagingen, bijzondere verzoeken en denken graag mee aan de manier waarop jullie huwelijk het beste vastgelegd kan worden.

CLOSE