Hi, wij zijn Tim & Julianne

Wij zijn twee bruidsfotografen uit Loon op zand. Voor de mensen die niet uit de omgeving komen: dit is een dorpje vlakbij Tilburg en de Efteling.

Tenminste, we wonen in Loon op Zand, maar als het even kan zijn we het liefst aan het reizen. Eén van de vele highlights was toch wel het zien van de noorderlichten in het prachtige IJsland.

Maar anyway… jullie zijn hier niet om onze reisverhalen te lezen, je wilt natuurlijk weten hoe wij zijn als mensen en als fotografen. Want als wij de hele dag bij jullie zijn is het wel handig als je ons geen eikels vindt toch? Haha!

Kortom, we zijn super gemakkelijke mensen om mee om te gaan en vinden het belangrijk dat jullie je op je gemak voelen bij ons. Je zult ons niet snel zien stressen. We mengen ons graag tussen jullie gasten, om even gezellig te kletsen en grappen te maken om zo niet alleen jullie, maar ook jullie gasten zich op hun gemak laten voelen.

Hieronder vind je wat foto’s van ons als we niet bruiloften aan het fotograferen zijn!

Dit zijn wij als we geen bruiloften aan het fotograferen zijn!

- MIlenne & Klaas -

“AH YEAH! Zoooo leuk om weer terug te zien en her te beleven. We zijn echt heel blij met de foto’s en vonden het mega leuk jullie erbij te hebben 🙂 en ook super tof die slideshow op de maat van de muziek. Petje af

Klaar om onze portfolio te checken!?

KOM MAAR DOOR MET DIE FOTO'S!

Benieuwd of we nog beschikbaar zijn?

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram