Hi, wij zijn Tim & Julianne

Wij zijn twee bruidsfotografen uit Loon op zand. Voor de mensen die niet uit de omgeving komen: dit is een dorpje vlakbij Tilburg en de Efteling. 

Tenminste, we wonen in Loon op Zand, maar als het even kan zijn we het liefst aan het reizen. Eén van de vele highlights was toch wel het zien van de noorderlichten in het prachtige IJsland.

Maar anyway… jullie zijn hier niet om onze reisverhalen te lezen, je wilt natuurlijk weten hoe wij zijn als mensen en als fotografen. Want als wij de hele dag bij jullie zijn is het wel handig als je ons geen eikels vindt toch? Haha!

Kortom, we zijn super gemakkelijke mensen om mee om te gaan en vinden het belangrijk dat jullie je op je gemak voelen bij ons. Je zult ons niet snel zien stressen. We mengen ons graag tussen jullie gasten, om even gezellig te kletsen en grappen te maken om zo niet alleen jullie, maar ook jullie gasten zich op hun gemak laten voelen.

Hieronder vind je wat foto’s van ons als we niet bruiloften aan het fotograferen zijn!

Dit zijn wij als we geen bruiloften aan het fotograferen zijn!

– MIlenne & Klaas –

“Ha Julianne & Tim, We hebben net de foto’s bekeken en zijn er erg blij mee. Het geeft precies de sfeer van onze bruiloft weer! Nogmaals bedankt en een fijne avond verder! Groet, Milenne en Klaas”

Klaar om onze portfolio te checken!?

Benieuwd of we nog beschikbaar zijn?