MENU
Bruiloft bruinsma-26

01
of
04

Twee artistieke en romantische trouwfotografen uit omgeving Tilburg

tim en jul

About us

Een dag vol liefde, vreugde en herinneringen die nooit vergeten zullen worden. Jullie trouwdag! Voor de één een groot uitbundig feest, voor de ander alleen met een partner of met een klein gezelschap op een speciaal en intiem plekje. Op zoek naar pure emotie, kleine details en passievolle gebaren, zullen wij als fotografen deze dag op een artistieke en romantische manier haarfijn vastleggen. Een documentatie op maat gemaakt speciaal voor jullie.
Wij, Tim en Julianne, wonen in omgeving Tilburg en reizen door het hele land om ‘de grote dag’ vast te leggen op de gevoelige plaat. Met Tim zijn creativiteit en Julianne haar geduld weten wij als stel de liefde vast te leggen zodat jullie er nog jaren van kunnen nagenieten.

Romantische bruiloft oude kerk dongen

Manon & Stan

Afgelopen vrijdag heb je foto’s van onze bruiloft gemaakt. Wij zijn super benieuwd naar het eindresultaat maar daar twijfelen we niet aan.
Hoewel we nog maar 1 foto gezien hebben, zijn we super tevreden
over hoe jullie te werk gaan. Je bent creatief en denkt mee zodat we NOG meer bijzondere foto’s kunnen creëren. Ik zou je aanbevelen als fotograaf! Gemoedelijk en professioneel. In een woord top!

01
04
Zomerse bruiloft paviljoen t Twiske

MIlenne & Klaas

Ha Julianne & Tim,
We hebben net de foto's bekeken en zijn er erg blij mee. Het geeft precies de sfeer van onze bruiloft weer! Nogmaals bedankt en een fijne avond verder!
Groet, Milenne en Klaas

02
04
Loveshoot in de Loonse en Drunense duinen

Margelique & Mike

Onlangs hadden mijn vriend en ik samen een fotoshoot bij Tim. Zelf ben ik gewend om achter de camera te staan en mijn vriend vindt het ook een beetje awkward voor de camera, maar de sfeer was super relaxed en Tim zorgt er voor dat je jezelf helemaal op je gemak voelt! En het eindresultaat is natuurlijk práchtig geworden 😍 Super blij mee ❤ Zeker een aanrader!

03
04
Herfst verlovingshoot in Tilburg

Nina & Randy

I am so blessed to have found Tim. He is an excellent communicator and responds to questions and requests right away! Tim is easy to talk to and open to his client's ideas(vision) . He is very approachable and professional. I am very happy with the pictures that Tim delivered. I would happily recommend him to anyone looking for a dependable photographer

04
04

Neem contact met ons op

Mochten jullie nog vragen hebben, een brochure willen aanvragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek willen inplannen, neem dan gerust contact op via onderstaand formulier. Wij zullen je bericht binnen 24 uur beantwoorden. Controleer voor de zekerheid de spambox wanneer je nog geen reactie hebt gehad na een dag.

CLOSE